Prize si Intrerupatoare Karre Plus Există 29 produse comercializate de Spot Vision Electric & Lighting.

Prize si Intrerupatoare  Gama Karre Plus de la Panasonic: distribuite si importate de SpotVision Electric & Lighting

Prize si Intrerupatoare Panasonic Karre Plus completează decorațiile cu culorile plăcute pentru toate gusturile, opțiunile materiale și forma sa unică.Pentru a îndeplini așteptările de la fiecare punct perfect este punctul de plecare al Karre Plus. Karre Plus, luând stilul minimal în partea superioară a casei, cu designul său, oferă o gamă de produse îmbogățită de alternative de la termostat la senzor în afară de comutatoare și prize.

Mecanism: Subțire și rezistență Cadrul metalic rezistent cu o grosime de 1 mm asigură performanțele dorite în timpul instalării. Detalii suplimentare adăugate la cadrele metalice vă ajută să faceți alinierea așa cum doriți. Ansamblurile sunt realizate în condiții de siguranță cu filele sale speciale care nu se rănesc.

Puternic și durabil Suportul care este proiectat cu o proporție ideală pentru a fixa butonul și capacul îndeplinește în mod corespunzător așteptările de rezistență și rezistență dorite în timpul utilizării și înlocuirii capacelor.

Cadru: Chic și modern Ramele în forme pătrate, cu modele moderne, care au opțiuni de două unități, trei unități, patru unități, cinci unități, șase unități, care pot fi utilizate vertical și orizontal, în funcție de decorațiunile, oferă tendințele de astăzi în culorile sale alternative.

Opțiuni single, binare sau luminate Butoanele și capacele înlocuibile cu opțiuni binare sau luminate sunt disponibile în culori diferite.

Se afișează 1 - 29 din 29 articole