Aparataj Incastrat (prize intrerupatoare incastrate) Există 158 produse comercializate de Spot Vision Electric & Lighting.

Apatataj incastrat:  prize si intrerupatoare montate in perete. Prize si intrerupatoare electrice pentru acasa, marca Panasonic si Viko by Panasonic.

Subcategorii

Prize si Intrerupatoare Karre Plus

Prize si Intrerupatoare  Gama Karre Plus de la Panasonic: distribuite si importate de SpotVision Electric & Lighting

Prize si Intrerupatoare Panasonic Karre Plus completează decorațiile cu culorile plăcute pentru toate gusturile, opțiunile materiale și forma sa unică.Pentru a îndeplini așteptările de la fiecare punct perfect este punctul de plecare al Karre Plus. Karre Plus, luând stilul minimal în partea superioară a casei, cu designul său, oferă o gamă de produse îmbogățită de alternative de la termostat la senzor în afară de comutatoare și prize.

Mecanism: Subțire și rezistență Cadrul metalic rezistent cu o grosime de 1 mm asigură performanțele dorite în timpul instalării. Detalii suplimentare adăugate la cadrele metalice vă ajută să faceți alinierea așa cum doriți. Ansamblurile sunt realizate în condiții de siguranță cu filele sale speciale care nu se rănesc.

Puternic și durabil Suportul care este proiectat cu o proporție ideală pentru a fixa butonul și capacul îndeplinește în mod corespunzător așteptările de rezistență și rezistență dorite în timpul utilizării și înlocuirii capacelor.

Cadru: Chic și modern Ramele în forme pătrate, cu modele moderne, care au opțiuni de două unități, trei unități, patru unități, cinci unități, șase unități, care pot fi utilizate vertical și orizontal, în funcție de decorațiunile, oferă tendințele de astăzi în culorile sale alternative.

Opțiuni single, binare sau luminate Butoanele și capacele înlocuibile cu opțiuni binare sau luminate sunt disponibile în culori diferite.

Intrerupatoare si Prize Profesionale...

Intrerupatoare si Prize Profesionale Gama Arkedia de la Panasonic distribuite de Spot Vision Electric & Lighting

Stilul de acasă Arkedia simplă, expune frumusețea interioară a spațiilor de locuit.

Începând de la indispensabilitatea albului, Arkedia completează decorațiile cu confort datorită gamei largi de produse care răspund așteptărilor și preferințelor.

Stil și Grație intrerupatoare si prize panasonicArkedia este mult mai mult decât un comutator electric pentru spații de locuit cu stilul și conceptul de grație.

Arkedia aduce împreună eleganță, modernitate, confort și siguranță. Arkedia este în armonie cu orice mediu decorativ. Diferența vizuală confortabilă se obține cu o mică atingere .

Prize si Intrerupatoare Kardelen

Prize si intrerupatoare Gama Kardelen de la  Viko by Panasonic distribuite de  Spot Vision Electric & Lighting

Prize si Intrerupatoare electrice Carmen

Prize si Intrerupatoare electrice Gama Carmen de la Viko by Panasonic, distribuite de Spot Vision Electric & Lighting

Intrerupatoare si Prize Electrice Karre

Intrerupatoare si Prize Electrice Gama Karre de la Viko by Panasonic distribuite de Spot Vision Electric & Lighting

Aparataj Rollina

Aparataj Rollina

Aparataj Linnera

Aparataj Linnera : Linnera, frumusețile sunt la ea.

Linnera, trasează limitele foarte clar în decoraţiuni. Linnera prezentată prin două opţiuni de culoare crem şi alb, se adresează celor care sunt în căutarea unei forme moderne şi noi în afara celor cunoscute. Prin gama vastă de produse

Linnera oferă posibilitatea de a soluţiona toate necesităţile în aceeaşi serie, satisfăcând aşteptările din orice punct, prin calitate, tehnologie şi utilizare în siguranţă.

pe pagina
Se afișează 1 - 60 din 158 articole